Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Top wielsets bij Slipstream Wheels
Duathlon

Top wielsets bij Slipstream Wheels

Slipstream Wheels FFWD F6R

Het concept van Slipstream Wheels is even eenvoudig als briljant. In plaats van meteen een duur paar wielen aan te kopen, biedt Slipstream Wheels de triatleten de kans om voor een wedstrijd of voor een bepaalde periode een wielset te huren. Dat kan met het zicht op een specifieke (vaak non-drafting) wedstrijd, maar ook om wielen te testen alvorens tot aankoop te gaan. Gedurende het seizoen zijn er behoorlijk wat triatleten die bij het bedrijf van Gunther Desmedt een set met een vol achterwiel reserveren. Vergeleken met de nieuwprijs is dat altijd een stuk voordeliger.

Slipstreamwheels Promo 2015 GIF

Slipstream Wheels heeft in samenwerking met 3athlon.be een interessante voorjaarsaanbieding voor de geïnteresseerde triatleten. Ook bij deze aanbiedingen kan je genieten van de zeer persoonlijke service van Slipstream Wheels. Voor atleten voor wie de verplaatsing naar West-Vlaanderen wat ver is, organiseert Gunther graag een centrale ophaalafspraak. En Slipstream Wheels zorgt zelf ook voor het monteren van de wielsets.

Voor 2015 bieden we twee interessante promo’s met 20 tot 30 euro voordeel als je voor eind maart met de code “3athlon.be” je wielset reserveert.

FFWD F6R
Set met 6 cm hoge carbon clincher, zowel voor 10 als 11 speed beschikbaar
Deze wielen worden volledig afgeleverd met binnenbanden, reserve-binnenbanden, ventiel-verlengers, buitenbanden, … Eventueel wordt ook de cassettte overgezet.
Met de 3athlon.be promotie betaal je bij reservatie in maart nu 90 euro in plaats van 120 euro voor 1 week
FFWD_F6R_DISC
Set met 6cm hoge carbon clincher vooraan + vol wiel achteraan (10 speed)
Deze wielen worden volledig afgeleverd met binnenbanden, reserve-binnenbanden, ventiel-verlengers, buitenbanden, …  Ook hier wordt eventueel de cassettte overgezet.
Met de 3athlon.be promotie betaal je bij reservatie in maart nu 100 euro in plaats van 120 euro (2015 promotie) voor 1 week
Dit komt neer op een volledige wielset aan de prijs van een disc.
Profiteer nu van deze unieke aanbieding, ook als je de set pas later op het jaar wil huren. De voorwaarde is dat je de reservatieprocedure afgerond hebt tegen eind maart, met vermelding van 3athlon.e bij de reservatie.
Reserveren kan op www.slipstreamwheels.com
En hou deze site in de gaten, want binnenkort komen we met een mega-wedstrijd én we zijn een datum aan het zoeken voor een Slipstream Wheels wiel-clinic waar je zelf de verschillende wielsets op je eigen fiets kan uittesten…