Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Probeer gratis verschillende wetsuits in Brugge
Gear

Probeer gratis verschillende wetsuits in Brugge

Testdagen Running Center Brugge

Filip en zijn team van Running Center Brugge-Hulste, al jaren trouwe sponsor van 3athlon.be, presenteren op zondag 22 maart hun traditionele wetsuit-testdag in Brugge. In het stedelijk zwembad Jan Guilini in Brugge kan je op 22 maart tussen 11 en 16 u. gratis binnen om de wetsuits en andere spullen van Z3R0D, Sailfish en Dare2Tri en de zwemaccessoires van Finis uit te testen. Je krijgt een zeer persoonlijke begeleiding en deskundige uitleg en je kan zelf proberen welke wetsuit je het beste past en dat allemaal in een uniek kader. Het Jan Guilini bad bevindt zich in een historisch beschermd gebouw in het centrum van Brugge, aan de Keizer Karelstraat.

Geen tijd op zondag 22 maart? Spring dan gerust eens binnen bij Running Center in Brugge, Gistelsesteenweg 550 of in Hulste, Brugsesteenweg 83. En houd zeker ook de website van Running Center in de gaten.