Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Drie op drie voor Jens Van Looveren
Multisports

Drie op drie voor Jens Van Looveren

Lars Baeyens zwemloop Utrecht

Met de Zwemloop van Roosendaal stond op Paasmaandag de vierde proef van het Haverkamp Zwemloop Circuit op het programma. En na winst in Bergen Op Zoom en Breda was het in Roosendaal voor de derde keer op rij raak voor Jens Van Looveren. Hij won opnieuw de 500 meter zwemmen en 5 km lopen in een tijd van 23’17, waarmee hij ruim de Nederlander Sietse De Jong voor bleef. Robbe Janssens werd knap derde in 25’03. Yannick Plaetevoet werd zevende.

Bij de dames won het Nederlandse toptalentje Rianne de Croock met ruime voorsprong in 25’58. Amber Billion werd met een tijd van 31’42 vijfde.

Op de lange afstand werd het een stuk spannender dan de vorige weken. Tim Brydenbach, die de vorige drie manches allemaal won, was er namelijk niet bij in Roosendaal. Daardoor konden de thuisatleten opnieuw de macht grijpen. Nick Van Ingen won de 1000 meter zwemmen en 10 km lopen in 46’32. Onze landgenoot Ruben Marynissen werd derde. Stef Coninx werd vijfde.

Eerder dit weekend was er ook nog de Zwemloop van Utrecht. Ook daar kregen we ei zo na een Belgische winnaar maar in een spannende loopspurt moest Lars Baeyens het maar nipt afleggen tegen de sterke Nederlander Thomas Jansen.

Uitslagen Zwemloop Roosendaal

Uitslagen Zwemloop Utrecht