Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
SP&O op zoek naar nieuwe coaches
Nieuws

SP&O op zoek naar nieuwe coaches

Zwemstart triatlon mechelen

Triatlonclub SP&O Mechelen is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste clubs in ons land. De door de VTDL erkende topsportclub blijft verder groeien, vooral ook door de sterke jeugdwerking binnen de eigen regio. Voor een internationaal project is de club uit Mechelen op zoek naar nieuwe coaches. Heb je een trainersdiploma initiator triatlon, heb je interesse in coaching en training en heb je ervaring in het omgaan met jongeren, dan ben jij misschien wel de man of vrouw die ze bij SP&O zoeken. Je kan je kandidatuur sturen naar Thomas Steurbaut, alle info vind je in onderstaande vacature.

Vacature triatloncoach SP&O Mechelen

Foto: Johan Tack