Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Belgische dames scoren in Spanje en Suriname
Nieuws

Belgische dames scoren in Spanje en Suriname

sara van de vel inge vdb benidorm

Sara Van de Vel heeft het seizoen goed ingezet. Ter afronding van de Solid Endurance teamstage in Benidorm, won de Antwerpse er de internationale triatlon. Inge Van den Broeck zette haar comebackjaar ook succesvol in met een knappe derde plaats in dezelfde wedstrijd. Bij de mannen werd Solid Endurance trainer Koen De Weerdt zevende. Meer nieuws volgt maandag.

Sara was er op Twitter blij mee en zoals altijd haar vrolijke zelve:

ann devalckeneer suriname

Ann Devalckeneer zorgde voor nog wat meer internationale uitstraling. De atlete van de Sterke Peer Triatlon Club uit Wuustwezel is in Suriname bezig aan een lange stageperiode voor haar studies. Tussendoor pikte Anneke de sprinttriatlon van Paramaribo mee en die wist ze meteen te winnen. Het is bij ons weten de allereerste Belgische triatlonzege ooit in de prachtige voormalige Nederlandse kolonie.