Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
350 Run & Bikers in Gent
Multisports

350 Run & Bikers in Gent

BAIK Run & Bike Gent
Gent werd dit weekend overspoeld door een pak sportievelingen tijdens de ‘Haven Gent Loopt’, een unieke gelegenheid om de haven al lopend te ontdekken. Het parcours slingerde over kaaien, langs dokken en door bedrijven en productiehallen. Dit was de tweede editie met opnieuw een groot aantal deelnemers. Die konden kiezen tussen verschillende afstanden: 1 km kidsrun, 5 km, 10 km, 21 km en de 21 km Run & Bike, de steeds populair wordende duursport-discipline met 1 fietser en 1 loper die elkaar steeds afwisselen. Daar stonden maar liefst 350 deelnemers aan de start.
De Vriendt run & bike gent
Meteen na het startschot van de 21 km gingen de broers De Vriendt in de aanval. Sammie en Xavier hadden bij de indrukwekkende passage door de Volvo & Honda fabrieken een stevige voorsprong uitgebouwd. Achter hen werd het een tactische wedstrijd tussen twee BAIK-teams en de andere podiumkandidaten. Pas na 18 km kraakte het 4de team door de goede samenwerking van beide BAIK-teams. Samen verzilverden ze de tweede en derde plaats. Eddy Feliers en Sven Huts werden als tweede geplaatst en Rolly Vanpee en Bart Cammaerts werden in dezelfde tijd van 1u08’11 derde. Sammie en Xavier De Vriendt pakten de zege in 1u06’41.
Gent bike & run
Gent loopt