Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Steenwerckx en Vertenten in Weertse duatlon
Duathlon

Steenwerckx en Vertenten in Weertse duatlon

Duatlon Weert Bornem Ramses Van Hoofstat

Met 97 invididuele deelnemers en 10 duo’s kreeg de derde duatlon van Weert een bont allegaartje van fietsen in de wisselzone. Deelnemers mochten in deze stayerwedstrijd namelijk kiezen tussen race- en tijdritfietsen. In het eerste lopen vormde zich een groepje van drie koplopers die het gezelschap kregen van een dichte achtervolger, maar aangezien de samenwerking niet wou vlotten, kwamen er nog eens twee atleten terug.

In het laatste lopen ging de jonge Matthias Steenwerckx er meteen hard vandoor. De SP&O’er zette de verrassende Brent De Wachter en CyCo Endurance Team-atleet Ramses Van Hoofstat op meer dan een halve minuut. Steenwerckx won in 1u03’47. De Wachter werd tweede en Van Hoofstat legde beslag op de derde plaats.

Bij de dames was Soetkin Vertenten de sterkste. Zij haalde het in 1u16’46 en nam vlot de maat van Anne Cazaerck. Dat net in deze Memorial J.P. Windey de derde plaats naar Leni Windey ging, maakt het feestje in Bornem compleet.

Uitslag duatlon Weert