Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Joerie Vansteelant 10de in Fuerteventura
Nieuws

Joerie Vansteelant 10de in Fuerteventura

Challenge FTV

In de Challenge van Fuerteventura, een triatlon over de halve afstand, is Joerie Vansteelant zaterdag 10de geworden. Een paar jaar geleden werd de Ironmanager nog tweede in deze wedstrijd in Playitas, net als toen aan het einde van een stevige stageperiode. De ontgoocheling kon hij al snel van zich afzetten. Er volgen nog belangrijkere doelen dit seizoen.

Jonathan Ciavatella werd de verrassende winnaar in Playitas na 1900 meter zwemmen, 90 km fietsen en 21 km lopen. De Italiaan haalde het in 4u02’52. Ritchie Nicholls werd tweede, Patrik Nilsson en Timo Bracht. Joerie Vansteelant finishte in 4u13’17.

Bij de vrouwen was Daniela Ryf zoals verwacht een klasse te sterk. Ze werd 16de overall in een scherpe tijd van 4u20’33 en haalde het vlot voor Anja Beranek, Eimear Mullan en Uplace-BMC atlete Corinne Abraham.

Stefaan Vervisch werd knap 43ste, goed voor de tweede plaats bij de M50. En David Smitz werd 50ste, goed voor een 5de plaats bij de M35.

Uitslagen Challenge Fuerteventura