Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jim Thijs sluit zware week af met zilver
Nieuws

Jim Thijs sluit zware week af met zilver

Jim Thijs run Sardinie

Jim Thijs is tweede geëindigd in de Sprint Triatlon van Torregrande. Nadat hij eerder de Giro di Sardegna tot een goed einde bracht, was het de kers op de taart van een zware week in Sardinië. Deze week keert Jimbo weer even terug naar België.

JT bike

Na 750m zwemmen begon Thijs als vierde aan het fietsonderdeel. Hij kon in de eerste fietskilometers de kloof met Aru overbruggen. Het duo werkte goed samen waardoor ze met een bonus van 40 seconden aan de afsluitende loopproef van 5km konden beginnen. Aru ging er als een speer vandoor en Thijs kwam pas 400m van de aankomst opnieuw aansluiten. Het duo sprinte naar de finish. Aru beschikte over de snelste benen en hij won nipt van onze lange landgenoot.

JT bike 2

“Nipt verliezen is natuurlijk nooit leuk, maar ik kan gerust met deze nederlaag leven. Ik reed deze week de Giro di Sardegna, een 6 daagse wielerwedstrijd. Dat ik vandaag voor de overwinning kon strijden was dus eerder een verrassing voor mij. Nu neem ik enkele dagen rust en vrijdag neem ik samen met mijn ploegmaats van het Ultimate Team Overijse deel aan het Belgisch kampioenschap Triatlon voor teams in Izegem”, aldus Thijs.

1)Emanuele Aru (ITA)
2)Jim Thijs (BEL)
3)Carlo Ennas (ITA)