Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Duatleten heersen in Wings for Life
Duathlon

Duatleten heersen in Wings for Life

Pieter Rijnders WFL Ieper

Tijdens de Wings for Life run lopen de atleten niet naar een finish, maar is het eigenlijk de finish die hen inhaalt. Als je door de catcher car wordt ingehaald, zit je wedstrijd er op. Die catcher car vertrok een halfuur na de lopers in Ieper en reed aan 15 km per uur. Het was dus kwestie voor de betere lopers om zo lang mogelijk een zo constant hoog mogelijk tempo aan te houden. Het waren twee duatleten die hier het best in slaagden. Zowel Deborah Ghyselen als Pieter Rijnders pikten de Wings for Life Run mee als ultieme voorbereiding op de Powerman Hosingen dit weekend.

Deborah Ghyselen Wings for Life

Deborah overleefde als laatste vrouw en zag de catcher car pas na 40,63 km passeren. Vrijdag moest ze het BK ploegentriatlon nog aan zich laten voorbijgaan door ziekte, maar gelukkig herstelde ze op tijd om in Ieper te starten. Volgend weekend wil ze een gooi doen naar de Belgische titel duatlon lange afstand. Bij gebrek aan een Powerman in eigen land, worden de Belgische titels in Luxemburg verdeeld.

Marc Herremans WFL Ieper

Ook Pieter Rijnders, vorig jaar nog winnaar in Hosingen, trekt opnieuw naar Luxemburg. “Ik was niet van plan om voluit te gaan met het zicht op Luxemburg, maar voelde me erg goed”, laat Pieter weten. “Ik had zelfs nog wat energie over. Pas halfweg de wedstrijd kreeg ik te horen dat de winnaar volgend jaar een gratis ticket krijgt om in één van de internationale edities van de Wings for Life Worldrun te starten. Ik heb nog geen enkel idee waar ik dan van start wil,” aldus Pieter.

Wielemie WFL Ieper

Ook Marc Herremans en Marieke Vervoort waren van de partij op de Wings For Life Worldrun.