Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
7 Age Groupers in top-5 in Aix-en-Provence
Nieuws

7 Age Groupers in top-5 in Aix-en-Provence

Timothy Van Houtem Aix DP

De 70.3 Ironman van Aix-en-Provence lokte heel wat Belgen naar het zuiden van Frankrijk en die mochten gezamenlijk een stevig feestje vieren achteraf. Bij de age groupers waren we goed voor maar liefst 7 top-5 noteringen. Helemaal bovenaan stond Timothy Van Houtem, die in een tijd van 4u14’40 een 18de plaats overall pakte. Het leverde de SMO-Specialized atleet goud op in de M30 categorie. Thomas Buyle was bij zijn 70.3 debuut in de wolken met zilver, net zoals Boris Rolin. En ook Femke Reynaert, voor het eerst in haar nieuwe clubkleuren van LTTL-Oilservice, kreeg een zilver medaille rond haar nek tijdens de slot ceremony. Caroline Goetghebuer werd 4de bij de F36, Dirk Baelus (M35) en Norbert Devroede (M60) werden vijfde in hun categorie.

Foto: David Pintens

Femke Reynaert Aix

Timothy Van Houtem won dus vlot bij de M30, maar was niet helemaal tevreden. “Ik houd gemengde gevoelens over aan de 70.3 in Aix-en-Provence. Enerzijds wazs ik best ok, anderzijds merk ik nog wat gebrek aan wedstrijdritme. Niettemin werd ik 18de overall en eerste in mijn nieuwe M30. Hoop dat de coach wat tevreden is. Broertje Joeri wist te bevestigen en werd 92e overall en 7e op de lijn tram 4”, aldus de jongste Van Houtem.

Dirk Baelus viel net naast het podium, maar kon toch beslag leggen op een ticket voor het WK in Zell-am-See.

Dirk Baelus Aix