Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Mallorca kleurt even Belgisch
Nieuws

Mallorca kleurt even Belgisch

Michael Schouwaerts Mallorca

De 70.3 Ironman van Mallorca mocht op flink wat Belgische interesse rekenen. En onze age groupers deden het uitstekend in de zware halve triatlon. Vooral Kevin Van Oevelen genoot met volle teugen toen hij na 4u19’48 over de streep kwam als 32ste overall, maar wel als winnaar van de M35 agegroup. Ook Arne Van Verdegem mag naar de award ceremony.

De jonge atleet van DTTA, getraind door Jesse Van Nieuwenhuyse, behaalde brons in de jongste age group (M18) met een tijd van 4u38’22. Hij werd voorafgegaan door nog een Belg op 2: Joshua Sonnet. Die pakte zilver in 4u33’57. En de ongenaakbare Rodolphe Von Berg werd tweede bij de M55 in een knappe tijd van 4u49’45.

Ook andere kleppers zoals Adje Siemons en Karl Van Biervliet bleven vlot onder de 5 u en zetten een stevige prestatie neer. Kevin Van Oevelen besloot overigens, in tegenstelling tot wat we eerder berichtten, zijn ticket voor het WK in Zell-am-See niet te verzilveren.

En wij keken vooral uit naar Michaël Schouwaerts van 3athlon.be partner Sportoase. De operations director die 11 vestigingen van Sportoase en meer dan 200 man personeel aanstuurt, zag de immense ochtendtrainingen op mensonvriendelijke tijdstippen zijn vruchten afwerpen. De halve marathon liep hij op karakter uit en in een tijd van 7u20’53 viel ook hij net naast het podium 😉

De live tracker van Ironman heeft zoals gewoonlijk weer zijn nukken, maar vanaf dat we meer updates hebben over andere landgenoten, zullen we het niet nalaten u op de hoogte te brengen.

Foto: Nathaly Geysen (met hulp van Emma) :-)