Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Zijn die hamburgers al op, of wat?…
Foto van de Week

Zijn die hamburgers al op, of wat?…

Soren Sanders 3MD Izegem

Had Sören ruzie met de referee? Wou hij de toeschouwers waarschuwen voor het zwarte 3MD-gevaarte in zijn wiel? Had Irma iets verkeerd gezegd aan de zijkant? Of waren de hamburgers in het eetkraam effectief op? Het zou één van de dingen kunnen zijn geweest die Sören Sanders al gesticulerend schreeuwde op de fiets tijdens het BK ploegentriatlon in Izegem. Het leverde alleszins een schitterend beeld op en dus verdienen Sören Sanders en zijn Dendermondse collega’s een plaatsje in de Foto Van De Week. Een passend onderschrift mag u er gerust altijd zelf bij bedenken in de comments of in de facebook-reacties… 😉