Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Odeyn en Geldhof kampioenen op verplaatsing
Duathlon

Odeyn en Geldhof kampioenen op verplaatsing

Seppe Odeyn BK duatlon LD

Met het wegvallen van de Powerman Vlaanderen in Geel werden de nationale titels duatlon op de lange afstand verdeeld in Hosingen tijdens de Powerman Luxemburg. Seppe Odeyn pakte de driekleur bij de heren door Glen Laurens en Pieter Rijnders te kloppen. En bij de dames zorgde ETZ alweer voor een volledig podium. Ilse Geldhof werd kampioene, voor Kim Nulens, die weer helemaal terug is na haar valpartij in Retie, en Deborah Ghyselen.

Bij de beloften reed Donavan Leyn jammer genoeg lek, want hij had zijn zelfverklaarde nemesis Robin Schuermans graag geklopt. Bientje werd tweede en Donny derde, achter de ongenaakbare Whytic Priem die net zoals vorig jaar de de titel bij de beloften pakte.

Wereldkampioen Gaël Le Bellec maakte opnieuw het verschil op de fiets. De ex-wielrenner bouwde een voorsprong van meer dan twee minuten uit. Seppe Odeyn pakte een knappe tweede plaats, voor Glen Laurens. Pieter Rijnders werd vierde, vlak voor debutant Diego Van Looy die in zijn eerste Powerman verrassend vijfde werd. Jochen Neyrinck werd zevende, Michael Rosu negende en Jan Meysmans was de zevende Belg in de top-10.

Ilse Geldhof ETZ BK Duatlon LD

Bij de dames was de Duitse Katrin Esefeld een klasse te sterk. Ilse Geldhof werd knap tweede overall voor de Nederlandse Marina Van Dijk.

Uitslag PM Hosingen