Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
#FailGeel: And the winner is… Joris Sels
Fun

#FailGeel: And the winner is… Joris Sels

Joris Sels wint in Geel

Hoe hij het gedaan heeft, is ook voor ons een enorm grote vraag… Is het omdat de finish in de achtertuin van zijn ouderlijk huis lag? Lijkt Tim Brydenbach zo hard op zijn voormalige ploegmaat- en manager? Feit is dat zwart op wit Joris Sels als winnaar van de sprinttriatlon van Geel afgedrukt staat. De zaakvoerder van Sportdeals stond aan de finish, vlak naast zijn Deluplast-Alphawoolf stand zijn poulain Laurens Verluyten op te wachten die een knappe zilveren plak veroverde. Heeft Joris, die aanvankelijk wel ingeschreven stond maar niet deelnam, stiekem zijn chip nog bovengehaald aan de finish? In alle geval, het weze hem gegund, want het is al jaren geleden dat hij nog eens een wedstrijd kon winnen. Hij probeerde het een paar jaar geleden al eens in Knokke, maar werd zelfs bij de unieke Clydesdale categorie alsnog geklopt… Nu krijgt hij een verdiende vermelding in onze Fun-rubriek. En als we een Fail-rubriek hadden, dan kwam de uitslagenverwerking van Geenentijd.be (what’s in a name) alvast in aanmerking, zeker als we de sociale media er op nakijken, na een dag lang wachten op onvolledige uitslagen…

Ah ja, bij deze nog de link naar de volledige pdf van de sprinttriatlon en naar de overige uitslagen van Geel.