Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Cheer4Fre op de Antwerp Triatlon en win een Castelli trisuit
Gear

Cheer4Fre op de Antwerp Triatlon en win een Castelli trisuit

Cheer4Fre

Wolvenberg blijft in een vrijgevige bui. Nadat je eerder hier al de 3athlon.be-Sportoase Castelli trisuit kon ontwerpen en winnen, krijg je volgend weekend in Antwerpen de kans om opnieuw een Castelli Free San Remo suit te winnen. En de distributeur uit Kontich geeft ook nog een Lazer Tardis helm cadeau. Plaats van afspraak is de Castelli tent op de Antwerp Triathlon. Zaterdag kan je er tussen 14 en 18 uur terecht en op zondag vind je Dimitri en zijn team van 8u30 tot 17 uur in de tent, waar je met de ‘real-live’ IM Champ Frederik Van Lierde op de foto kan.

Antwerp Triatlon 2015
Wolvenberg nodigt alle triatleten en supporters uit om ook Frederik Van Lierde aan te moedigen. Kom hiervoor naar de Castelli tent. Schrijf je boodschap op de tekstballon en zet je naast onze ‘real-live’ IM CHAMP Frederik Van Lierde. Wolvenberg zet je foto en/of video online en Social Media doet de rest.
One lucky winner krijgt een Free San Remo trisuit van Castelli. En de runner up krijgt een Lazer Tardis helm cadeau.
Kan je niet naar de triatlon in Antwerpen komen? Geen probleem, je kan ook nog deelnemen. Schreeuw Frederik naar voren voor de triatlon van Barcelona op je eigen twitter/facebook/instagram kanaal. Gebruik de tag #cheer4Fre en zet er ook @wolvenberg bij. Dan beland je mee in de pot waaruit onze onschuldige doch sportieve hand maandag 18 mei de winnaars kiest.
Veel succes!