Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Running Center geeft 5 startbewijzen voor Haventriatlon weg
Nieuws

Running Center geeft 5 startbewijzen voor Haventriatlon weg

Running Center Haventriatlon 2015 660

Op 6 juni is de haven van Zeebrugge alweer voor de vierde keer exclusief voorbehouden terrein voor de triatleten. 3athlon.be partner Running Center Brugge/Hulste is al een paar jaar hoofdsponsor van de Haventriatlon en biedt ook dit jaar weer de kans om een gratis startbewijs te winnen. 5 starttickets ter waarde van 25 € liggen op jou te wachten bij Running Center. Het enige wat je moet doen is de facebookpagina van Running Center liken en je ticket ter plaatse komen afhalen. Wees snel, want op=op!

De Haventriatlon in Zeebrugge is een wedstrijd over de sprintafstand. Vanaf 16 u. wordt er in verschillende waves 500 meter gezwommen, 20 km gefietst en 5 km gelopen. Dat alles vindt plaats pal in de haven van Zeebrugge aan Tropicana en de ICO-terminal. Meer informatie vind je op de website van de Haventriatlon.

running-center