Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Gesigneerde trisuit van Frederik Van Lierde voor De Klokke
Nieuws

Gesigneerde trisuit van Frederik Van Lierde voor De Klokke

Veiling FVL Castelli De Klokke

Altijd al een tri-top van Frederik Van Lierde willen hebben? Dan is dit uw kans! Frederik schonk namelijk een gesigneerd wedstrijdtopje voor de online veiling ten voordelde van De Klokke, waar onder andere collega-triatleet Tom Hellemans werkzaam is. De Klokke is een voorziening die intensieve woonondersteuning biedt aan volwassenen met een verstandelijke beperking in Sint-Niklaas. Op dit moment krijgen meer dan 60 mensen zorg op maat van een polyvalent team dat 24u op 24 beschikbaar is. Een team dat zowel residentieel als ambulant steeds opnieuw streeft naar de hoogste kwaliteit.

De Klokke banner

Helaas kost kwaliteit ook geld. In deze crisistijd met besparingen is het als voorziening moeilijk om het hoofd boven water te houden. Creatief op zoek gaan naar financiële middelen is een noodzaak… Daarom organiseert De Klokke, samen met veilinghuis Leo Van der Heyden uit Temse, een online veiling van waardevolle voorwerpen. Vanuit de sportwereld kan De Klokke op heel wat steun rekenen en dat leverde drie topstukken op.

Naast het truitje van de wereldkampioen Ironman 2013 kan je ook bieden op gesigneerde shirts van Lotto-Soudal en Waasland-Beveren.

De Klokke Lotto

World-tour ploeg Lotto-Soudal ondersteunt mee de actie en doneert een wielershirt gesigneerd door de ganse world-tour ploeg waarin onder meer André Greipel hoge ogen gooit.

De Klokke Waasland Beveren

Uit de Jupiler Pro league ontvangt De Klokke een gesigneerd shirt van Waasland-Beveren. De ploeg benadrukt hiermee haar een stevige sociale werking.

De opbrengst van de veiling gaat integraal naar de werking van De Klokke. Vanaf 40€ voorziet De Klokke een fiscaal attest.

Bieden op deze topstukken kan door te surfen naar: www.leovanderheyden.be