Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Cannondale zet met Slice in op comfort van triatleten
Gear

Cannondale zet met Slice in op comfort van triatleten

Cannondale trekt in 2015 volledig de kaart van de triatleten. In tegenstelling tot veel andere grote fietsmerken trok Cannondale niet naar de windtunnel om de optimale aerodynamica te bereiken. Cannondale bekeek daarentegen in detail 40 bike fittings van voornamelijk age group triatleten, met maar één groot doel voor ogen: een comfortabele triatlonfiets ontwikkelen.

De Slice wordt door Cannondale dan ook niet meteen gepresenteerd als tijdritfiets, maar vooral als triatlonfiets. Zo kreeg de zadelpen een make-over met extra flexibiliteit tussen 2,5 en 4 mm, zodat het Aero Save Micro-Suspension systeem ook bij grote belasting een betere rijhouding verzekert. En daar gaat het hem net om. Met 1020 gram is het Slice frame niet het lichtste en al zeker niet het snelste op de TT-markt. De grootste tijdwinst claimt Cannondale namelijk op de (halve) marathon op het lange triatlonwerk, wanneer je na 2,5 of 5 uur fietsen met een comfortabel gevoel van de Slice stapt. Verder heeft deze triatlonfiets alle componenten om ook gewoon hard te rijden.

Hieronder vind je een mooi overzicht van de volledige lijn van de Cannondale Slice 2015, maar je kan ze ook in real life bekijken in de showroom van 3athlon.be partner BAIK Nossegem. Yolanda en haar team leggen je graag alle details uit over de nieuwe Slice. En je krijgt nu tijdelijk je inschrijvingsgeld van je Ironman-wedstrijd terug bij aankoop van een Cannondale Slice. Info en voorwaarden in de winkel aan de Mechelsesteenweg in Nossegem (Zaventem).

BAIK SLICE GIF 250

De Slice Black Inc. is het topmodel voor 2015 en vormt een mooi dreigend zwart geheel met de Vision Metron 81 wielen.

slice vlk inc

Verder is de Slice verkrijgbaar in de volgende modellen:

Slice Dura Ace DI2

slice da di2

Slice Ultegra DI2

slice ult di2

Slice Ultegra 6800

slice ult

Slice 105

slice 105