Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
TBT: Het “schoon koerske” van Bob De Wolf
Nieuws

TBT: Het “schoon koerske” van Bob De Wolf

Bob De Wolf Lanzarote 2008

We weten niet meer precies of het 2007 of 2008 was dat we tijdens de Sterke Peer in Wuustwezel Bob De Wolf tegen het toen nog zeer atletische lijf liepen toen hij even op Belgische grond was na zijn avonturen bij Club La Santa. Het lijkt alleszins veel minder lang geleden. Als het 2008 was, dan was dat hetzelfde jaar waarin de huidige Uplace BMC Pro Triathlon Team Manager nog derde werd in zijn age group op de Ironman van Lanzarote.

Gelukkig koos hij nadien voor een carrière in de sport en niet als stand-up comedian, al hebben we destijds toch goed gelachen met zijn vrolijke wedstrijdverhaal, doorspekt met sprekende beelden… Of hij er zelf graag aan herinnerd wordt, weten we niet… maar zijn “schoon koerske” levert ons nu alleszins een grappige Throwback Thursday op. Ah ja, van die sponsoring van Signal tandpasta is nooit wat gekomen 😉

Lees hier nog maar eens mee:

Ludiek fotoverslag Ironman Lanzarote (Bob De Wolf)