Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatlon Baku live op Sport10… met 3athlon.be commentaar
Nieuws

Triatlon Baku live op Sport10… met 3athlon.be commentaar

baku_sport103

Vrijdagavond starten in Baku de allereerste Europese Spelen met de openingsceremonie. Of onze Belgische triatleten er bij zullen zijn, is nog maar de vraag, want zij komen zaterdag en zondag al meteen in actie. En voor wie Sofie Hooghe, Charlotte Deldaele, Claire Michel en Peter Denteneer wil volgen, hebben we goed nieuws. Sport10, de sportzender op Belgacom TV, zendt de triatlons op zaterdag- en zondagochtend rechtstreeks uit en dat in samenwerking met 3athlon.be. Onze redacteur Laurens Soenen zal de beelden van commentaar voorzien. Voor de niet-Belgacom kijkers wordt er hard gewerkt aan een livestream via de website baku2015.be.

Sport10 is beschikbaar via Proximus in het basispakket op kanaal 17 (Vlaanderen), kanaal 39 (Brussel) en kanaal 236 (Wallonië) en in hoge definitie op kanaal 76 HD in Vlaanderen, Wallonië en Brussel. De uitzending van de triatlon voor de dames begint zaterdag 13 juni vanaf 9u15. Die van de mannen volgt op zondag 14 juni om 9u15.

De Bring Team Belgium Home- actie die televisiezender Sport 10 organiseerde samen met Rendasport voor promotie en funding voor de Europese Spelen, heeft heel wat positieve reacties teweeggebracht en verschillende partijen hebben hulp aangeboden om toch te zorgen voor uitzending. Dankzij een bevriende firma die voor een minimum aan materiaal zorgt om de signalen te ontvangen vanuit Baku en verschillende sportfederaties die vrijwillige commentatoren hebben aangeboden zal Sport 10 de eerste Europese Spelen kunnen uitzenden.

Sport 10 mikt op dagelijks ca. 5 uur LIVE en zal afhankelijk van beschikbare commentatoren en adverteerders stap voor stap meer bieden, rekening houdend met 3 uur tijdsverschil met Baku.

Na 22u komen vooral de hoogtepunten van de voorbije dag aan bod. Sport 10 zal accent leggen op de disciplines waarin Belgen betrokken zijn. De Programma grid die binnenkort op de website te zien zal zijn, is een betrachting. Veel hangt af van de kwalificaties van de Belgen.

De actie #bringteambelgiumhome loopt niet ten einde ondanks het feit dat ze niet meer actief aan de crowdfunding zullen werken. De actie gaat voort via de social media en de verspreiding blijft van groot belang! Ook zullen alle berichten ivm programmatie worden aangekondigd via de Facebook-pagina en via de website van Sport 10.