Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
3 op 4 voor ETZ in Gullegem
Duathlon

3 op 4 voor ETZ in Gullegem

Duatlon Gullegem ETZ Dames

De atleten van thuisploeg ETZ waren massaal vertegenwoordigd op de thuiswedstrijd van Energy Team Zuidwest, voor het tweede jaar op rij in Gullegem en met drie overwinningen op vier bewezen ze eens te meer de overvloed aan talent in het Westvlaamse team. ’s Ochtens zorgden Lieselot Bossuyt en Jorik Van Egdom meteen voor een dubbel op de triatlon. En in de duatlon in de namiddag was Ilse Geldhof alweer de sterkste in een volledig zwart-wit-groen gekleurd podium. Bij de mannen kwam Pieter Rijnders het ETZ-feestje verstoren.

Pieter Rijnders Gullegem MArtine Verfailie

De Kempenaar haalde het in de wedstrijd voor het Westvlaams Duatloncircuit van Glen Laurens en ETZ’er Victor Steelandt. Rob Douwen werd knap vierde. Bij de dames stond er geen maat op Ilse Geldhof. De topfavoriete rekende al snel af met ploeggenotes Kim Nulens en Deborah Ghyselen. Die werden tweede en derde.

Jorik Van Egdom Gullegem Martine Verfaillie

In de sterkbezette triatlon was er geen houden aan het Nederlandse toptalent Jorik Van Egdom. De jonge ETZ’er klopte lange afstandskleppers Hannes Cool en Rinus Holvoet. Bij de vrouwen won Lieselot Bossuyt voor Mieke Suys.

Uitslagen Capino Challenge Gullegem

Meer foto’s van Martine Verfaillie vind je op de facebookpagina van Duatloncircuit

Foto's: Duatloncircuit/Martine Verfaillie