Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Koen Ver(H)amme maakt favorietenrol opnieuw waar
Nieuws

Koen Ver(H)amme maakt favorietenrol opnieuw waar

Koen Veramme wint Hamme

Koen Veramme en de Watermolentriatlon in Hamme, het is een goede combinatie. Van de 130 deelnemers was hij ook dit jaar weer de topfavoriet en Technokoentje maakte die rol ook helemaal waar. In het zwemmen ging hij mee in het kielzog van Simon Van Langenhoven, die de snelste zwemtijd neerzette: 18’48” voor de 1350 meter.  Achter de winnaar van verleden jaar Koen Veramme volgde nog Sören Sanders. Sören en Simon zouden wel nog uitfietsen maar stapten uit tijdens het lopen.

Tijdens het fietsen kwam het tot een (tactische) hergroepering van een zestal renners. Koen wisselde het snelst en vanaf dan stond er geen maat meer op Veramme. Enkel ploeggenoot Jelle Duym kon nog iets snellere looptijden voorleggen dan Koen en veel tegenstanders inhalen. Maar zijn achterstand was bij het vertrek uit de fietsstalling al 2 minuten zodat hij strandde op de tweede plaats. Ruud De Rybel maakte het podium compleet op meer dan drie minuten na Veramme.

Inge Vancauwenberghe Hamme

Bij de dames lag Marieke Blomme tot na het fietsen met meer dan 3 minuten aan de leiding voor Inge Vancauwenberghe en Ilse Van Hout. Na 1 loopronde kwam Inge door met slechts 15″ achterstand en na de 2de loopronde had ze al bijna twee minuten voorsprong. Ilse ging Marieke ook nog voorbij in de derde ronde. Inge won dus oververdiend met 5’20 voorsprong op Ilse Van Hout en Marieke maakte 22″ later het podium compleet.

Uitslag Watermolentriatlon Hamme