Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
123athlon Brasschaat-Wuustwezel start op 22 juni
Gear

123athlon Brasschaat-Wuustwezel start op 22 juni

Webshop Banner Slider Homepage 123athlon-01

Op maandag 22 juni gaat het eerste 123athlon project van start in de Sportoase van Brasschaat. Samen met het 185 Coaching Center gaan we een intensieve opbouw verzekeren richting de Sterke Peer Triatlon, het eindpunt van dit start-to-triathlon project op zaterdag 8 augustus. Je krijgt een persoonlijk trainingsschema van Marc Herremans en Jeroen Dingemans, wekelijkse loop-, fiets- en zwemtrainingen, die je zowel in groep als in je eentje kan afleggen, én je krijgt een gegarandeerde startplaats in de Sterke Peer. Bovendien bieden we je via de webshop van 3athlon.be ook nog een gloednieuwe triatlonsuit aan van Z3R0D en Castelli.

3athlon.be Shop

Inschrijven voor het 123athlon project kan je hier in onze webshop, maar je kan ook gewoon langskomen op onze info-sessie op 22 juni. Daar kan je je nog ter plaatse inschrijven, meteen mee instappen en je op 8 augustus volledig triatleet noemen! De info-sessie vindt plaats op maandag 22 juni in Sportoase Elshout om 20 u., gevolgd door de eerste zwemtraining. Kom gerust langs!

123athlon Brasschaat 8w Programma

De inschrijvingen komen al vlot binnen en het valt ons op dat de dames voorlopig in de meerderheid zijn, een fenomeen dat we alleen maar kunnen aanmoedigen.

En vrouwen die nog wat drempelvrees hebben om samen met de mannen in het water te duiken, kunnen voor het 123athlon project van Knokke-Brugge kiezen. Daarin werken we naar de Mr. T Triatlon van Gent en die voorzien zelfs een volledig aparte vrouwenwedstrijd. Ook voor het 123athlon project van Rotselaar-Holsbeek met als eindwedstrijd de sprinttriatlon van Mechelen kan je je nog inschrijven, al hebben we ook daarvoor al heel wat bestellingen binnengekregen.

123athlon Knokke

123athlon Rotselaar