Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Paniek op het Ponton
Foto van de Week

Paniek op het Ponton

FVDW Ponton Zwevegem

Het zou de titel van een Suske & Wiske stripverhaal kunnen zijn, maar het is daarentegen onze nieuwste Foto Van De Week. Ons land kent niet zoveel ponton-starts voor het zwemonderdeel en daar wilden ze in Zwevegem iets aan doen, zeker voor de start van de T3 Series. Het ponton kreeg op de sprinttriatlon eerder op de dag zijn grote vuurdoop, maar het werd meer een waterdoop, letterlijk dan… En dus was er heel even paniek op het ponton toen dat door de grote massa grotendeels onder water verdween. Saskia Debeuf, de mama van EFC-ITC talent Sybren Baelde, stond op de juiste plaats en nam deze geweldige foto. Op haar facebookpagina vind je meer foto’s van Zwevegem en van l’Eau d’Heure. Ah ja, er vielen geen gewonden… zelfs het ponton overleefde het, maar werd ’s middags voor de T3 dan toch maar niet gebruikt πŸ™‚