Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Sterke Peer van zwart naar wit
Nieuws

Sterke Peer van zwart naar wit

SPTC Sterke peer

De Sterke Peer Triatlon Club ondergaat een opmerkelijke gedaantewisseling. Voortaan herken je de Wuustwezelse beloftevolle atleten niet meer aan hun zwarte uitrusting, maar vanaf dit weekend gaan ze van zwart naar wit. En er is een opvallende gelijkenis met de trisuits van het 185-Sportoase-Castelli team van SPTC-voorzitter Marc Herremans. En daar is ook een duidelijke reden voor.

Het 185-Sportoase-Castelli Omnium team verzamelt een aantal topsporters die voornamelijk hun roots hebben in de regio van de Noorderkempen. Zoals de meesten wellicht weten is Marc Herremans erg begaan met de jeugd en sport. Eind vorig jaar ontstond bij hem dan ook het idee om een nauwere samenwerking op te zetten tussen de U23-clubleden van SPTC en de 185 toppers met als doel mooie resultaten neer te zetten in de T3-series teamcompetitie.

SPTC nieuwe kledij

Sinds oktober wordt er elke zaterdag dan ook steevast samen getraind met stevige intervaltrainingen op de piste, stabilisatie in het 185 coaching-center en zwemtrainingen in Sportoase Elshout in Brasschaat. En het moet gezegd, de resultaten blijven niet uit. Na 3 van de 4 wedstrijden staan de 185-Sportoase-Castelli dames op een schitterende 3de plek en de 185-SPTC heren strijden mee voor een plaats in de top tien.

Een aantal atleten zal de nieuwe kledij zaterdag 20 juni alvast kunnen showen op de ‘Run 100 To Walk Again’ in Wuustwezel.