Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Dimitri in de wolken met Sugar Run Uurloop Duffel
Multisports

Dimitri in de wolken met Sugar Run Uurloop Duffel

Dimitri Opdebeeck op grote hoogte

Vorig jaar was Frederik Van Lierde het boegbeeld van de Sugar Run Uurloop in Duffel. De wereldkampioen Ironman van 2013 heeft dit weekend andere verplichtingen, op het EK Ironman in Frankfurt, maar in Duffel is nu al evenveel volk ingeschreven als vorig jaar. Om ook de daginschrijvingen nog wat op te krikken, letterlijk zelfs, bedacht Dimitri Op De Beeck van Blue Berry Jam een stevige stunt. Hij liep afgelopen week zelf een uurlang op een loopband, maar dan wel op grote hoogte.

Hij haalde er alvast het RTV-nieuws mee.

Ook Blue Berry Jam neemt maatregelen in verband met de huidige hittegolf. Zo is het loopparcours aangepast en ingekort naar 2 km met meer schaduw en dus elke 2 km bevoorrading bij start/finish. Ondanks de ingekorte looprondes blijft Reynaerts Aluminium 1 euro geven per afgelegde ronde. Alle inkomsten gaan naar de Diabetes Liga.

3athlon.be was eerder dit jaar al partner van de Sugar Run Uurloop op De Schorre in Boom en we roepen ook nu iedereen met heel veel plezier op om al lopend je steentje bij te dragen aan de strijd tegen diabetes! Alle info over de Sugar Run vind je op de site van Blue Berry Jam.