Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Cooltip 3: de Koppeltraining
Fun

Cooltip 3: de Koppeltraining

Stay Cool David De Grooff

Triatleten zijn hot! Letterlijk en figuurlijk. En ze zijn inventief… En hardleers, want in plaats van te luisteren naar komkommertijdjournalisten die in de pers om ter hardst roepen dat sporten in een hittegolf ongezond is, blijven ze gewoon verder trainen. Zoals deze David De Grooff, die ons meteen de derde Cooltip bezorgt: de Koppeltraining. Het gegeven is bekend: na het fietsen meteen de loopschoenen aanbinden om de twee onderdele te combineren zoals in een wedstrijd. Maar David vindt in deze warme tijden dat je beter fietsen en zwemmen kan combineren. Extra tip: vergeet niet eerst je fietsschoenen uit te doen ๐Ÿ˜‰