Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Samen trainen richting Sprinttriatlon Mechelen?
Gear

Samen trainen richting Sprinttriatlon Mechelen?

Zwemstart triatlon mechelen

Altijd al gedroomd van deelname aan een triatlon maar de stap nog niet helemaal durven zetten? Wij bieden je samen met Sportoase Rotselaar en De Chartreuse in Holsbeek de kans om goed voorbereid aan de start te staan van de sprinttriatlon van Mechelen op zondag 20 september. Op 10 weken krikken we je conditie op met begeleide loop- en fietstrainingen en we leren je (beter) crawl zwemmen. Een goede basis is meegenomen, maar geen vereiste. Je hoort er alles over op onze info-avond op vrijdag 17 juli.

Op de triatlon van Mechelen moet er 750 meter gezwommen worden, 20 km gefietst en 5 km gelopen. Met een persoonlijk trainingsschema stomen we je op 10 weken klaar. Zwemmen gebeurt elke dinsdagavond om 18 u. in de Sportoase van Rotselaar. Zowel de betere schoolslagzwemmer als de startende crawl-zwemmer zijn welkom. Ook voor het fietsen en het lopen kijken we naar je capaciteiten. Qua looptrainingen kunnen we zelfs aansluiten bij een start-to-run groep voor de atleten die nog van scratch moeten starten.

123athlon Rotselaar

Naast een persoonlijk trainingsschema en de begeleiding door een ervaren coach bieden we je ook extra faciliteiten, zoals het aankopen van de 3athlon.be-Sportoase trisuit en het huren van een wetsuit.√ā¬†Inschrijven kan je in de webshop van 3athlon.be. Haast je, want de plaatsen zijn beperkt! En kom ook vrijblijvend langs op de info-avond in multi-disciplinair centrum De Chartreuse in Holsbeek op vrijdag 17 juli om 20 u.

Ook de organiserende club SP&O Mechelen organiseert een start-to-triathlon traject, onder leiding van triatlete Sophie Van Rompaey. Meer info vind je hier.