Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Vijf winnaars kunnen voortaan “natuurlijk” eten
Nieuws

Vijf winnaars kunnen voortaan “natuurlijk” eten

Dirk Baelus boeken

Jullie hebben massaal gereageerd op de prijsvraag voor het winnen van de boeken van Dirk Baelus. Vijf duo-pakketten van “Op weg naar Balans”, waarin Dirk zijn levensverhaal vertelt van cafébaas tot toptriatleet en ambassadeur van pure voeding, en “De Basis van Natuurlijke Voeding”, de favoriete lectuur van onder andere Tom Boonen en Saartje Vandendriessche, liggen hier klaar om verstuurd te worden naar eventueel winnaars. Die vijf werden per lottrekking gekozen uit de 42 juiste inzendingen die alle vragen goed hadden beantwoord. Vooral de Ironman van Japan, waarin Dirk zijn age group won in 2009, was blijkbaar geen gemakkelijke…

Het antwoord op de vraag welk bekend concern Innerme had overgenomen, had bijna iedereen juist. Sinds kort is Innerme namelijk overgenomen door Omega Pharma en maakt het deel uit van de Oce Bio brands van Omega Pharma. Zowel Omega Pharma als Oce Bio hebben we goedgerekend. Een enkeling vond overigens dat Dirk Baelus nog altijd eigenaar mocht blijven 😉

Innerme-GIF-2015

We vroegen naar de drie smaken van de Innerme Pure Power Balance Bars. Strikt genomen hoort alleen de “Green Tea” bij de Balance Bars, maar we bedoelden wel degelijk de Balance & Energy Bars. Van die laatste waren er ook nog de smaken “Cinnamon” en “Anise”. Een vraag die iedereen juist heeft beantwoord.

Dat Dirk Baelus een toptriatleet is, weten we sinds 2009. Toen won hij zijn age group in de Ironman van Japan. Hij zou maar wat blij geweest zijn met een overwinning op de Ironman van Hawaii maar zo ver is het nooit gekomen met de Kempenaar. Toch meenden veel deelnemers dat Hawaii het juiste antwoord had moeten zijn. En een paar onder jullie was ervan overtuigd dat Neerpelt in 2009 onder het Ironman label organiseerde. Dirk won er wel de volledige triatlon, maar we waren dus specifiek op zoek naar de Ironman van Japan…

De vijf winnaars die het boekenpakket ter waarde van 19,99 € winnen zijn:

Rosa Van Looy uit Herenthout
Ria Geukens uit Herselt
- Bart Vandevelde uit Lebbeke
Koen Meekers uit Beringen
Sara Van de Vel uit Lint

Gefeliciteerd. De boeken komen deze week jullie kant op!

En wie niet gewonnen heeft, kan altijd de boeken bestellen in de webshop van Innerme of naar de betere boekhandel trekken.