Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Veldrijdster Loes Sels verrast Ilse Geldhof
Duathlon

Veldrijdster Loes Sels verrast Ilse Geldhof

Loes Sels Duatlon Loenhout

In Loenhout werd al voor de 12de keer de recreatieve duatlon van De Notelaar Corso gehouden. Ondanks het recreatieve karakter stonden er flink wat toppers aan de start, maar de grootste favoriete bij de dames liet zich verrassen door een veldrijdster. Loes Sels van het Telenet-Fidea team wist samen met Deborah Ghyselen de schade in het lopen te beperken en zette dan een dijk van een fietsproef neer. Met meer dan 42,5 km per uur vloog ze voorbij Ilse Geldhof. De Belgische kampioene duatlon verloor ruim veertig seconden op Loes Sels. Deborah Ghyselen werd derde.

Jan Debie wint Loenhout

Vooraan in de wedstrijd waren het de duo’s die voor de snelste tijden zorgden. De broers Dylan en Diederik Pemen snelden naar de overwinning in 52’23. Achter hen volgden nog vier duo’s. Bij de mannen was Jan Debie de beste. De CMC’er uit Dessel haalde alles uit de kast in het lopen en won in 53’27. Daarmee was hij slechts negen seconden sneller dan een verrassend sterke Hans Verist van de Sterke Peer Triatlon Club. Nog eens twaalf seconden later kwam Dieter Verschueren als derde over de streep.

Uitslag Duatlon Loenhout

Foto's: Chris Hofkens