Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Dieven halen showroom Athlete Fitting leeg
Nieuws

Dieven halen showroom Athlete Fitting leeg

AThlete fitting

Athlete Fitting in Erembodegem, bij Aalst, is het slachtoffer geworden van een brutale inbraak. De triatlon speciaalzaak, en al jaren vaste partner van 3athlon.be, kreeg in de nacht van dinsdag op woensdag een blijkbaar goed georganiseerde dievenbende over de vloer. Via een opening in het dak hebben ze zich toegang verschaft tot een zone zonder alarmdetectie. Ze zijn er in geslaagd alle brillen, kledij en geld te ontvreemden. Ook zijn ze er in geslaagd om bijna alle fietsen te stelen.

Woensdag heeft men bij Athlete Fitting de nodige herstellingswerken aan het gebouw laten uitvoeren evenals bijkomende beveiliging en inbraakcontrole laten plaatsen, zodanig dat openingen maken via het dak nu niet meer mogelijk is. Sinds donderdagmiddag is Athlete Fitting opnieuw geopend. Mocht iemand één van de volgende dagen ergens nieuwe fietsen van BMC, Cannondale of Argon 18 zien verschijnen aan een spotprijs, dan mag je steeds contact opnemen met de lokale politie van Aalst of met Athlete Fitting zelf.

Vanaf begin augustus zullen BMC en Cannondale zoveel mogelijk modellen 2016 leveren zodanig dat Athlete Fitting terug een degelijk aanbod heeft in de toonzaal.

Wij lieten zelf vorige week nog onze tijdritfiets afstellen bij John Meuleman in Athlete Fitting en toen hadden we het nog over de inbrakenplaag bij fietsenwinkels. Hopelijk krijgen ze de daders snel te pakken…