Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Verrassende strijd in stormachtige triatlon Beerse
Nieuws

Verrassende strijd in stormachtige triatlon Beerse

Ines Van Troyen wint Beerse

Ook in Beerse hield de zomerstorm flink huis, met stevige windstoten en felle regenvlagen. Om de watertemperatuur te beïnvloeden was het al te laat, zodat de keuze vrij was in Beerse om in wetsuit te starten. Het wedstrijdverloop bij de dames was niet echt spannend, in tegenstelling tot bij de mannen. Ilse Van Hout vertrok als eerste met de fiets, kort daarop gevolgd door Ines Van Troyen en Shari Meynen. In de slotronde viel Ilse weg en kwam Ines alleen op kop en die voorsprong diepte ze alsmaar verder uit. Bij de mannen kregen we een verrassende winnaar.

Bob Schaepherders Beerse

Ines Van Troyen, vorige week nog slachtoffer van een stevige valpartij bij de parcoursverkenning van Kapelle Op Den Bos, won onbedreigd voor Evelyn Bosch en Liesbeth Vandevelde. Bij de heren verliet Jonas De Wachter als eerste de fietsstalling na het zwemmen van kort bij gevolgd door een selecte groep met onder andere Ben Brems, Glenn van Hout en Bob Schaepherders. Tijdens het fietsen, geplaagd door felle regen en windvlagen bleven de heren samen en alles werd beslecht in het afsluitende lopen. Daarin toonde Bob zich de sterkste en won hij voor Glenn van Hout die zich nog moest reppen om Ben Brems af te houden.

Uitslag Den Hout sprinttriatlon Beerse

Foto's: Johan Tack