Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Concurrent maait Jan Meysmans van de weg
Nieuws

Concurrent maait Jan Meysmans van de weg

Jan Meysmans val Aronamen

De Aronamen in Italië is heel anders uitgedraaid dan Jan Meysmans verwacht had. Hij had van de halve triatlon in zijn tweede thuisland één van de hoofddoelen gemaakt van dit seizoen, maar een (bewust?) onvoorzichtige tegenstander maaide onze landgenoot van de weg. De gevolgen zijn ernstig voor Jan. Hij liep onder andere een sleutelbeenbreuk op. In dezelfde wedstrijd werd Rene Delbaere tweede in zijn age group.

“De Aronamen had mijn dag moeten worden,” vertelt Jan. “Na 6 km fietsen duwde een opponent me echter met opzet van de baan. Ik knalde tegen 42 km/uur tegen een rotswand, schoof nog een goeie 10 meter door op het asfalt en werd achtergelaten met een gebroken linker sleutelbeen, een gekneusd sternum, heel diepe snijwonden in elleboog en handen, een volledig geschaafde linkerflank en kapotte fiets. Helaas heb ik niet gezien wie mij van de weg duwde,” aldus een zwaar ontgoochelde Meysmans.

Wij wensen Jan alvast veel beterschap toe!