Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jim Thijs blij met top-5 in Xterra Italie
Multisports

Jim Thijs blij met top-5 in Xterra Italie

Jim Thijs 4de Xterra Italy

2015 lijkt het jaar te worden van de Belgen in het Xterra circuit. Na een zege en een tweede plaats van Kris Coddens zorgde Jim Thijs dit weekend voor een nieuwe sterke prestatie door vierde te worden in de Xterra van Italië. In deze cross triatlon kregen de atleten een pittig, heuvelachtig parcours voor de wielen. Wereldkampioen Ruben Ruzafa en Francois Carloni domineerden de wedstrijd. Ze werden dan ook verdiend 1 en 2.

Voor Jim Thijs was het de bevestiging van een stijgende vormcurve. “Voor mij is het een eerste top-5 resultaat sinds 2011. Alles komt stilaan, stap voor stap, samen. Mijn vriendin Elisabetta Curridori werd vierde. Voor ons beiden een belangrijk resultaat, zeker gezien het uitdagende karakter, de lengte en de geweldige sfeer van de Xterra Italië,” aldus Jimbo.