Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Olympisch zwemtrainingske…
Foto van de Week

Olympisch zwemtrainingske…

FVDW olympisch zwembad

“En, wat staat er op het programma vanochtend? Ah, een zwemtrainingske… Laten we dus maar even naar het plaatselijke zwembadje trekken hé?” Zo zou het gesprek tussen Jelle Geens, Katrien Verstuyft, Christophe De Keyser en coach Jul Clonen (die aan één van zijn laatste grote trips voor België bezig is) er uit hebben kunnen zien. De Belgische triatleten zijn in Rio waar ze dit weekend deelnemen aan het olympisch testevent. Ze trokken grote ogen toen ze toestemming kregen om de zwemtraining af te werken in het olympisch zwemstadion waar in 2016 alle zwemwedstrijden plaats zullen vinden in een gigantische openluchtarena. Goed voor een mooie Foto Van De Week en een onvergetelijke herinnering, zoals Christophe De Keyser tweette: