Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Hoog bezoek in Rio…
Foto van de Week

Hoog bezoek in Rio…

Evi Vanacker op zwemtraining Rio

Wordt Evi Van Acker ook triatlete? Nee, de winnares van de internationale zeilweek in Rio geniet van een paar vrije dagen en besloot om onze Belgische triatleten een hart onder de riem te steken bij één van hun laatste trainingen op Copacabana Beach alvorens ze deelnemen aan het olympisch testevent in Rio. Het leverde Katrien Verstuyft, Jelle Geens en Christophe De Keyser een mooie Foto Van De Week op met de topzeilster. Van Acker behoort absoluut tot de medaillekandidaten voor ons land volgend jaar op de Spelen, maar als ze het zeilen niet meer ziet zitten, is ze meer dan welkom als triatlete 🙂