Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Copacabana Beach is van Jelle Geens
Nieuws

Copacabana Beach is van Jelle Geens

Jelle Geens testevent Rio

De dagjestoeristen keken vreemd op toen ze plaats moesten ruimen op Copacabana Beach in Rio voor Jelle Geens, Christophe De Keyser en Katrien Verstuyft. Het wereldberoemde strand werd ingepalmd door de triatleten voor het olympisch testevent. En als Rio 2015 een voorbode was van wat we volgend jaar op de Spelen zelf mogen verwachten, dan wordt het alvast een feestje. En wedden dat de verzamelde pers dan wél aandacht schenkt aan de absolute wereldprestatie van Jelle Geens. Zijn dertiende plaats was nu een voetnoot bij een aantal krantenartikels en het haalde zelfs Sporza niet…

Hier kon u het wél allemaal lezen én we laten u graag nog eens meegenieten van de twee testevents, waar Snelle Jelle bij de mannen overigens nog prominent in beeld komt. Leuk fietsparcours ook overigens in Rio. Vamos, Vamos Belgica!

Jelle was zelf in de wolken: “Zo eindigde ik dus 13 de op het test event. Een resultaat dat ik nooit durfde dromen. Ik wist dat ik in vorm was maar dat ik een 10de looptijd kon neerzetten in dit deelnemersveld had ik niet verwacht. Dit was alleszins een goede stap richting  Olympische Spelen in Rio volgend jaar aangezien deze 13de plaats me veel punten heeft opgebracht met een stijging van 8 plaatsen op de Olympische ranking tot gevolg.” Lees hier zijn volledige wedstrijdverslag.