Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Boardman Bientje en de laatste loodjes
Column

Boardman Bientje en de laatste loodjes

Boardman Bientje feat

Krijgen wij zondag gelijk en wordt Boardman Bientje een grote hit op het BK Halve Triatlon in Deinze? Aan het materiaal zal het alvast niet liggen en aan de positieve ingesteldheid van Robin Schuermans ook niet. En welke betere manier voor alle deelnemers aan het BK om op de laatste dag taperen voor de grote titelstrijd je even helemaal te ontspannen met het volgende avontuur van onze nieuwe huiscolumnist Boardman Bientje 🙂 “Zodat jullie ook weten wat gedaan in deze grijzere zomerdagen, heeft niemand minder dan HÉT triatlon boegbeeld van België mij gevraagd om wat reclame te maken.”

“Jullie denken nu vast dat ik mezelf iets gevraagd heb, neen, ik heb het over Hans Cleemput himself. Deze goedheilige man speelde even Sinterklaas voor mij door mij zijn tijdritfiets te lenen. Ondertussen zouden jullie al zo ver mee moeten zijn. Aan degenen die niet weten waarover ik het heb: LEES MIJN BLOGS VERDOMME. Ik heb ook wel iets beters te doen dan verhaaltjes te schrijven die niemand interesseert.

Boardman Bientje – The Beginning

Op een van Bientjes vele dromerige dagen besliste hij om in 2015 een eerste stapje te zetten richting een Ironman. Want ooit zal dat er misschien, waarschijnlijk, eventueel, raar maar waar, gek maar swek, wel van komen. Bientje ging zich wagen aan een halve Ironman. Iets wat trouwens echt niet iets is waarover je kan en mag stoefen want de eerste reactie bij IEDEREEN die niet heel veel van triatlon kent is: ‘Waarom gene volledigen?’ AAAAAAAAAAAAARGHHH

Maar inderdaad, zelfs al brengt jullie rots in de branding, hoop in donkere dagen, licht aan het einde van de tunnel, schouder om op te huilen, … Sorry door die opsomming weet ik niet meer waar ik mijn zin eindigde. Juist, zelfs al brengt Bientje het aanstaande zondag tot een goed einde, dan is hij nog maar een half Ironmannetje. Maar voor jullie is Bientje toch al goddelijk, dus op zijn jonge leeftijd moet hij nog niet overdrijven toch?

Om het maximum uit deze kalvarietocht te halen, wou hij wel op een snelle fiets rijden. Maar omdat Bientje niet kan zwemmen, zwemt hij ook nog niet in het geld. Hij moest dus een manier vinden om dit goedkoop te regelen. Op avontuur dan maar!

Na een gekke periode waarin 7 dwergen mij vergezelden door een oerwoud en waarin ik plots in een kist lag na het eten van een giftige appel, kwam ik wakker door een kus van de prins op de grijs-gele tijdritfiets. Hans Cleemput was dat dan blijkbaar. En dat allemaal door wat drugs…

Na deze periode ging ik even terug naar mijn instelling. Hieruit wist ik te ontsnappen door met mijn drugsnaald mijn begeleiders neer te spuiten. (Denk je dat ik zonder drugs deze tekstjes uit mijn mouw kan schudden misschien?)

Hier was hij dan, mijn nieuwe liefde. Boardman. En omdat we vanaf toen letterlijk op elkander leefden, zijn we één geworden onder de gedaante Boardman Bientje.

Boardman Bientje – Living together

DSC_1463
– Boardie doet pipi –

 DSC_1466
– Boardie  moet ook supercompenseren –

DSC_1464
– Maar iedereen moet helpen in het huishouden –

DSC_1473
– Handig stuur trouwens –

DSC_1475
– Net zoals een vrouw, kan Boardie ook multitasken. Sexy zijn en eten dragen –

DSC_1465
– De zak van den Aldi maakt het af –

Wie meer wil van dit: GET A LIFE!

En lees het vervolg van Boardman Bientje!

Of komt er nu meteen nog iets?

Zou het?

Nope

Of toch?

493652-diving-funny-faces

Lolz, voor meer drugs:
robin_schuermans@hotmail.com