Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Lukas Bosmans opnieuw aan de winst in Willebroek
Nieuws

Lukas Bosmans opnieuw aan de winst in Willebroek

Willebroek podium

Zijn overwinning in Duitsland heeft hem blijkbaar deugd gedaan, want ook in Willebroek stoomde Lukas Bosmans door naar de winst en dus een tweede zege op rij dit seizoen. Bossie ging in de Grote Prijs van Willebroek de strijd aan met Tim Van Daele. Die moest echter met maagkrampen de strijd vroegtijdig staken, net toen hij in tweede positie lag. Zo lag de weg voor Lukas Bosmans helemaal open, al moest hij nog opletten voor de terugkeer van Ramses Vanhoofstat, die voor eigen volk naar een knappe tweede plaats liep. Gerben Vanheyste werd derde voor Ben Bersee en Wim Van Verre.

Bij de vrouwen pakte Debbie Symons haar eerste triatlonzege. De SP&O atlete haalde het vlot van Els Verhaegen, die op meer dan een halfuur van de winnares als tweede binnenkwam. Petra Meurs werd derde.

Ook mooi was de tiende plaats van prof Jeroen Scheerder op deze gezellige kwarttriatlon.

Willebroek podium GP willebroek 2015 uitslag