Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
TBT: Koen Maris wint in Zofingen
Duathlon

TBT: Koen Maris wint in Zofingen

Koen Maris Zofingen

In 2006 kwam er een einde aan zijn topsportstatuut maar een jaar later, nu precies acht jaar geleden, nam Koen Maris sportieve revanche door in Zofingen de bekende Powerman duatlon te winnen. Hoewel de Powerman in Zwitserland dat jaar geen wereldkampioenschap was (wat het sinds een paar jaar opnieuw is), was het wel dé wedstrijd van het jaar. Grote favoriet Benny Vansteelant stapte in 2007 uit met maagproblemen, maar zelfs een fitte Unbeatable Benny had het destijds moeilijk gehad met een gemotiveerde Koen Maris.

Met 6u21 zette Koen namelijk een scherpe tijd neer. Hij had het hele jaar toegeleefd naar Zofingen. Met Loïc Helin op 3 en Jan Daems op 11 was het een succesrijke editie voor onze landgenoten. Voor Maris was het zijn grootste zege uit zijn carrière. Geniet hier nog eens mee van de Powerman Zofingen 2007:

En dit is wat we in 2007 schreven over de overwinning van Koen:

Koen Maris wint Powerman Zofingen

Over anderhalve week wordt in Zofingen het WK LD duatlon gehouden tijdens de Powerman Zofingen, met onder andere Seppe Odeyn, Diego Van Looy en Pieter Rijnders als favorieten.