Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Samen taperen richting WK…
Foto van de Week

Samen taperen richting WK…

FVDW Samen Taperen richting WK Dirk Baelus

Triatleten en hun fietsen hé… Ze malen samen zoveel kilometers af en dat schept een band. Elke duursporter die dit leest, snapt meteen waarover we het hebben. En dus is het ook doodnormaal dat de fiets samen met de triatleet even rust krijgt. De laatste dag voor het wereldkampioenschap 70.3 Ironman in Zell-am-See heeft Dirk Baelus zich samen met zijn tijdritbolide even op een bankje gezet. Tijd om te taperen, misschien nog een praatje te doen met één van de Belgen en dan zondag keihard knallen in een bijzonder sterkbezette wedstrijd. Maar liefst 61 Belgen staan in Oostenrijk aan de start van het wereldkampioenschap over de halve afstand. Wij wensen hen allemaal een topdag toe, zeker het Innerme-Pure Power opperhoofd Dirk Baelus. De Foto Van De Week is alvast voor hem 🙂