Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Geen thuiszege in Zeelse duatlon
Duathlon

Geen thuiszege in Zeelse duatlon

Deborah Ghyselen wint Zele

Angelo Vandecasteele presteert al het hele seizoen op een hoog niveau, maar stiekem had hij vooral zaterdag aangestipt in zijn agenda. In zijn eigen Zele behoorde hij tot de topfavorieten, maar een sterk ETZ-blok gunde hem geen gemakkelijke thuiszege. Vandecasteele moest namelijk zijn meerdere erkennen in Gert Van Poucke, die terug een regelmatig niveau haalt en over drie weken in Torhout de te kloppen man wordt op het BK Sprint. Ook bij de vrouwen was de winst voor ETZ.

Gert Van Poucke was de sterkste bij de mannen. Hij haalde het voor Angelo Vandecasteele en Jan Vervaet. Bij de vrouwen blijft Deborah Ghyselen in de “winning mood”. Ze won opnieuw overtuigend voor Soetkin Vertenten en Lotte Claes. Sofie De Wulf werd vierde.

Vandecasteele was natuurlijk ontgoocheld, al maakte de titel van “Kampioen van Zele” veel goed. “Vandaag zat er niet meer in dan een 2de plek in Zele. Jammer dat ik in eigen stad de overwinning niet kon pakken, maar ik ben op mijn waarde geklopt, zeker na de gebeurtenissen van deze week (Angelo spendeerde een nachtje in het ziekenhuis met wat men dacht een liesbreuk, maar het bleek niet zo erg – redactie). Ik ben wel kampioen van Zele geworden dus voorzitter Claude van den Hurk zal volgend jaar voor Zeelse bandjes op mijn Atriac-suit mogen zorgen,” aldus een vrolijke Angelo.