Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuw: de Sportoase 3athlon.be Castelli Trisuit
Gear

Nieuw: de Sportoase 3athlon.be Castelli Trisuit

Sportoase Castelli trisuit

Een paar maand geleden schreven we een wedstrijd uit om de mooiste Sportoase 3athlon.be trisuit van Castelli te ontwerpen. We kregen een hoop inzendingen binnen, de ene al creatiever dan de andere. Uit die vele designs kozen we vijf finalisten en daarvan heeft het design van Maarten Conings het gehaald. De jury viel vooral voor de combinatie van de Sportoase kleuren met de strakke lijnen van de Castelli Free Trisuit. De Italiaanse designafdeling van Castelli gooide er nog een eigenzinnig zwart raster-sausje over heen en dat zorgt voor een supercool resultaat: een hedendaags, opvallend en toch sober pak.

Maarten Conings mag dus binnenkort zijn eigen Castelli Free Trisuit dragen. De overige finalisten krijgen een Castelli Ass-saver (ter waarde van 15 euro) toegestuurd.

Castelli Ass Saver

De Trisuit is ondertussen in productie en als alles goed loopt, kunnen begin november de eerste bestellingen uitgeleverd worden. We hebben het design meteen toegepast voor vier modellen, die binnenkort beschikbaar komen in de 3athlon.be webshop:

Free San Remo Short Sleeve
Free San Remo Sleeveless
Free ITU Suit
Free Women ITU Suit

We brengen ook een kledinglijn met wielerkledij, bestaande uit truitjes (short- en longsleeve), bibshorts en windstoppers.

We zijn zeer benieuwd wat jullie vinden van het nieuwe design!