Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uitverkoop wetsuits bij Running Center Brugge & Hulste
Gear

Uitverkoop wetsuits bij Running Center Brugge & Hulste

stockverkoop wetsuits Brugge

Nog twee wedstrijdweekends en dan zit het zomerseizoen triatlon 2015 er weer volledig op. Traditioneel voor deze periode is de uitverkoop van de wetsuits uit de reststock van Running Center in Brugge en Hulste. Ook bij de huurwetsuits kan je nu ook geweldige koopjes op de kop tikken bij de 3athlon.be partner.

Wetsuits Brugge

Zoals elk jaar kan je genieten van kortingen tot -40% op verkoopwetsuits uit de reststock van Running Center Brugge/Hulste.  De beschikbare modellen 2015 van Z3R0D en Sailfish zijn te bekijken op de Running Center website of via deze lijst.  We raden aan eerst een seintje te geven aan de betreffende winkel om te verifiëren of het pak alsnog voorradig is.  Want net zoals elk jaar: OP = OP!

Wetsuits Brugge 2

Naast de kortingen op de reststock kan je ook profiteren van de uitverkoop van de huurwetsuits die Running Center in Brugge en Hulste het hele jaar door heeft aangeboden in de verhuur.  De pakken worden geprijsd afhankelijk van de (herstelde) “huurschade”. Ook deze lijst is beschikbaar via de Running Center website of rechtstreeks via deze link.

Aan de hand van je lengte en gewicht kan je perfect bepalen welk pak voor jou geschikt is.