Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Diederen legt ziel bloot in Team4Talent Mood Film
Nieuws

Diederen legt ziel bloot in Team4Talent Mood Film

Met onze zustersite 3athlon.nl kregen we van het Nederlandse professionele triatlonteam Team4Talent de primeur om hun gloednieuwe Mood Film voor te stellen waarin Bas Diederen en Evert Scheltinga hun ziel blootleggen over die grote constante in hun leven, die verslavende levensstijl die triatlon heet… Normaal is Bas een man van weinig woorden en van grootse daden, maar hier heeft hij het openlijk over de wil om te winnen, hoe moeilijk het is om na het trainen de knop om te draaien, hoe een goeie wedstrijd in de top-5 soms beter voelt dan een podium halen… Voor veel duursporters absoluut herkenbaar en ook gewoon een heerlijk mooie film, dus willen we hem je niet onthouden. Kijk en geniet mee…

Bas is over drie weken de enige Nederlandse prof in Hawaii en zal hier in de voorbeschouwingen ook zeker nog voorbijkomen.