Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Twee Belgen op podium in Natureman
Kenneth een week na zijn prestatie in Lille (foto: Katrien Decru)
Nieuws

Twee Belgen op podium in Natureman

Kenneth een week na zijn prestatie in Lille (foto: Katrien Decru)
Kenneth een week na zijn prestatie in Lille (foto: Katrien Decru)

In het Franse Verdon stond de zware Natureman op het programma. Onder de deelnemers vinden we de laatste jaren telkens veel Belgen. Die konden mee genieten van twee knappe podiumplaatsen. Zowel Kenneth Vandendriessche als Leen Vanden Daelen mochten naar de prijsuitreiking.

Kenneth kwam als dertiende uit het water na 2 km zwemmen. Zijn achterstand van drie minuten kreeg hij niet helemaal dichtgefietst. Vooral Mike Aigroz bleek een klasse te sterk op de fiets. Kenneth zette nog een sterke loopproef neer en liep anderhalve minuut sneller dan Aigroz, maar hij kon Mike niet meer bedreigen. Die liep in 4u04’36 naar de overwinning. Kenneth bevestigde een week na zijn sterke prestatie in Lille met een tweede plaats in 4u09’51.

Bij de vrouwen werd Leen Vanden Daelen derde. De Francaise Joanne Duval was de snelste in 4u49’25. Leentje had de hele tijd uitzicht op het zilver, maar moest uiteindelijk nipt de duimen leggen tegen Agathe Semichon, die 24 seconden sneller was dan onze landgenote. Leen pakte het brons in 4u54’54.

Natureman 2015