Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
3athlon.be goes Hawaii
Hawaii

3athlon.be goes Hawaii

Kona Airport

Het blijft een raar gevoel om op maandagavond een artikel te posten dat dan op dinsdag verschijnt in België. Maar bij deze kunnen we u, twaalf uur terug in de tijd, met veel plezier melden dat 3athlon.be goed geland is in Hawaii. De komende acht dagen brengen we u al het reilen en zeilen van de Belgische atleten in en rond Kona voor het WK Ironman 2015.

Om 20 uur plaatselijke tijd werden we netjes opgewacht door twee stralende profs: Sofie Goos en Tine Deckers, met dank aan Tine’s Pieter om chauffeur te spelen en mee te zoeken naar onze Palm Bungalow vlakbij Alii Drive. Verwacht de komende dagen dan ook “verhitte” artikels (en vooral letterlijk dan, want man, wat is het hier weer warm) over hét triatlonfeest van het jaar. Zowel Sofie als Tine leven in ideale omstandigheden toe naar het WK Ironman. In de loop van de week krijg je meer te horen over hen.

We hadden ook graag Tin Geysels als geheim wapen voor 3athlon.be ingezet, maar die moest helaas onverrichterzake terugkeren naar België vorige donderdag, maar heeft zo toch nog een paar dagen kunnen doorbrengen bij haar zieke moeder alvorens die eerder vandaag overleden is. En dus dragen we deze eerste post vanuit Kona op aan Bess De Wolf, moeke van Tin, en wensen we haar zelf enorm veel sterkte toe!