Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Frederik Van Lierde: “Zelfde aanpak als voor Zuid-Afrika”
Hawaii

Frederik Van Lierde: “Zelfde aanpak als voor Zuid-Afrika”

Sofie Goos en Tine Deckers reden ons van de luchthaven naar onze condo, Marino Vanhoenacker zagen we al twee keer achter brommerke Schellens aan knallen deze week, Bart Aernouts treffen we vanmiddag op de persconferentie van Uplace BMC, maar Frederik Van Lierde hebben we nog niet gespot deze week in Kona. Gelukkig wordt de wereldkampioen van 2013 gevolgd door Jeroen Sap van Focus/WTV en kan je hier meegenieten van zijn interview met Fre.

Daarin heeft Frederik het over Hawaii, maar vooral over zijn tot in de details afgestelde voorbereiding en de paralellen met Zuid-Afrika, een wedstrijd waarin hij begin dit jaar top was.