Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Tine Deckers: “Kom hier ooit terug om langs de zijlijn te staan”
Hawaii

Tine Deckers: “Kom hier ooit terug om langs de zijlijn te staan”

Na ons interview met Sofie Goos trokken we naar haar roommate Tine Deckers. Zij zette bij de vrouwen het beste Belgische resultaat ooit neer in 2009 met een elfde plaats. Ze schat in dit interview haar kansen op een nieuwe top-15 in na een druk seizoen met veel races. “Ik probeer altijd keihard te knallen op de fiets en dan zien we wel wat er volgt. Dat is mijn vaste aanpak en dat blijft zo. Ik moet risico’s nemen op de fiets,” vertelt ze.

In de aanloop naar de wedstrijd probeert ze overigens nog voldoende tijd te vinden om ten volle te genieten van het eiland. “Ik ben niet het type om hele dagen in de zetel te liggen rusten,” vertrouwt Tine ons toe. En ze geeft toe dat de sfeer die in Hawaii hangt een triatleet als het ware elk jaar terugroept. “Ooit wil ik hier terugkomen om het eens aan de zijlijn te beleven.”